ЧУДО! Жена плаче с истински кървави сълзи! (ВИДЕО)

Публикувана на 26.06.2013 | 17:10
1110 прочитания

Жена плаче с истински кървави сълзи. Този случай взриви световните медии. 20-годишната Яриза Оливия от Чили е заснета как рони истински сълзи от кръв, съобщи британското издание „Сън”, цитиран от novini.bg.

Младата чилийка започнала преди около месец да плаче, а от очите й да капят кървави сълзи. Това се случвало по няколко пъти на ден. Момичето е четвъртият подобен случай в световната история, при който от очите на жив човек тече кръв.

След като за пръв път от се появили кървавите сълзи, родителите на Яриза я завели на лекар. Но се оказало, че й докторите били безпомощни да се справят с проблема на девойката.

Ужасеният баща помоли гражданите на страната да му помогнат да събере пари, за да излекува чедото си. Според експерти, става дума за много рядкото заболяване, което носи името хемолакрия или кървави сълзи.

Британският таблоид пише, че в света са познати само още три подобни случаи на живи хора, от чиито очи капят кървави сълзи. Според някои медицински светила това явление е симптом на тумор или на повишено съдържание на хормони в организма.

Преди време бяхме писали за случай от Ливан, при който от очите на момиче капят не сълзи, а истински кристали. Те са с твърдостта на диаманти, но са чисти и прозрачни на външен вид. На ден от очите й могат да капнат до 7 кристала.