Лиляна от „Биг Брадър“: Бременна съм! Минах през ада, за да имам дете! Ето какво разкри:

Популярната риалити звезда от „Биг Брадър“ 3 Лиляна Ангелова разкри, че е бременна от приятеля си Станислав Костов.

Бившата клюкарка на „Папараци“ разкри, че през последните две години са борила да зачене. Тя се обърнала към най- известните ин витро клиники в София. Платила хиляди левове за изследвания и лечение. Преди година дори забременяла след ин витро. Но бременността се оказала неуспешна.

Advertisements

След тежкия удар, Лиляна се обърнала към лекарка в родния си Пловдив. Оказало се, че в София не й направили много важно и ключово изследване за нейното състояние. То показало, че риалити героинята има инсулинова резистентност. Лекарката й предписала лекарство, което струвало само 10 лева. Както и диета без въглехидрати и захар.

Не след дълго, Лиляна заченала по естествен път. В момента тя е в четвъртия месец, а бебето се очаква през юли. Така че, ще са една и съща зодия.

Риалити звездата призна, че половинката й Станислав се вълнува дори повече от нея, въпреки че той има деца от първия си брак.

Advertisements

Лиляна Ангелова отрече двамата да са сгодени, макар че преди година беше публикувала снимка с годежен пръстен. Нямат намерение да се женят, тъй като вече й бил минал меракът да се види в бяло.

Сподели

Други от Скандал +