Скандал! Звезда на Дисни влиза за 60 години в затвора

Дисни звездата Адам Хикс е на път да прекара 60 години в затвора заради обири
Звездата от „Зик и Лутър“, „Двамата крале“, „Лимонадената банда“ и други проекти на Дисни — Адам Хикс е арестувам и може да лежи най-малко 60 години в затвора. Причината е серия от въоръжени грабежи, които актьорът е организирал с приятелката си.
Любимецът на децата и приятелката му Дени Тамбуро са арестувани, след като са извършили повече от пет въоръжени грабежа в Бърбанк, Калифорния.

Двойката избрала за атаките спокоен жилищен квартал, край която паркирал евтина черна кола. Малко след това започнал да заплашва минувачите, предимно възрастни хора. Адам и Дени изскачали изневиделица и заплащали минувачите, предимно възрастни хора. Двамата взимали различни ценни вещи на жертвите си и пари, под заплаха с оръжие. Няколко от техните жертви са хора над 70 години, които са преживели огромен стрес заради жертвите си. Двамата заплашвали минувачите, предимно възрастни хора. Откраднали са пари, мобилни телефони, бижута, вещи и други.

Адам Хикс е обвинен за три въоръжени грабежа. Гаранцията му е над 350 000 долара, а ако бъде признат за виновен, ще лежи в затвора цели 60 години. Не е ясно дали актьорът е бил дрогиран, пиян или под въздействие на други вещества, когато е извършил нападенията. Факт е обаче, че е нападнал с оръжие възрастните.


Неговата приятелка, която е била само помощник, може да получи до 15 години затвор, а гаранцията й е 300 000 долара.
Не е известно защо младия актьор е нападнал жертвите си, предаде „TMZ“.

Адам Хикс не е единствената млада звезда, която става престъпник. Бившето гадже на дъщерята на Уитни Хюстън — Ник Кенън също се превърна в престъпник. Младежът бе съден за убийството на Боби Кристина. Делото му обаче продължава да се точи с години, а присъда за непредумишленото убийство няма. Семейството на певицата все още чака справедливост.

Сподели

Други от Скандал +