Цирк! Руският Патриарх идва на Шипка за 3-ти Март! ТАМ ЩЕ Е И ЕРДОГАН!

В същото време, по заръка на Ангела Меркел и европейските си господари, премиерът Бойко Борисов трескаво подготвя визитата на турския президент Реджеп Ердоган. Като гостуването на онбашият у нас се очаква да бъде… също в дните около 3 март.

Преди седмица, при визитата си в България, Ангела Меркел се изцепи колко хубаво щяло да е да се срещне с турския президент в България. Бойко Борисов немедленно и активно се зае с изпълнението на заповедта от немската си господарка. А преди два дни се похвали, че говорил с Ердоган по телефона и вече подготвя визитата му в началото на март в България. Като от пресслужбата на МС обявиха, че се обсъждал вариант президентът на Турция да бъде поканен да присъства и на тържественото отбелязване на Освобождението на България на централния площад в София.

Грубото погазване на държавния ни суверенитет от немския ботуш не се случва за първи път в историята ни и е изключителна обида към българите. Меко казано. Назначеният ни за предател и премиер от самата фрау Бойко Борисов съвсем естествено не посмя да гъкне и да защити нацията. Вместо това се хвърли пламенно да сводничи на Меркел и Ердоган и да подготвя любовното им рандеву у нас.


Дава ли си Борисов сметка, че е национален предател? Отговорът е: Да! Показателен е фактът, че той не уведоми президента Румен Радев за подготвянето посещение на турския му колега. Както е по протокол. И е недопустим пропуск. Ако е пропуск! Румен Радев призна, че научил новината от медиите. Че защо Баце да го уведомява, след като изпълнява поръчка на западните си шефове? Той само на работодателите си дължи отчет. Не, ли?

Че защо да се съобразява и с Българската православна църква, която категорично се обяви против приемането на Истанбулската конвенция?

След среща с европейските и американските си шефове в Давос, премиерът Борисов заяви, че „твърдо и на 100 % приемаме конвенцията“ и „няма мърдане“. Междувременно, депутатите от ГЕРБ трябваше да играят поредния цирк пред родните медиите, като ту твърдяха, че я отхвърлят, ту- че ще я гласуват.

Но волята на евро-атлантическите босове на ГЕРБ е ясна: България трябва да ратифицира Истанбулската конвенция възможно най- бързо. И това ще се случи. Ако не тази година, ще е догодина. Нямайте никакво съмнение.

Същата евро-атлантическата шайка сега подкокоросва Ердоган да скверни най- светлия празник за българите – Освобождението от турско робство. И прави всичко възможно, за да ни настрои срещу нашите кръвни братя и освободители – руснаците. Но за да постигне мерзската си глобалистична цел, първо трябва да промени историята ни. След това – да ни откъсне от лоното на Православната ни църква. Да подмени християнските ценности с „нови“ и „модерни“, но в основата си сатанистки идеологии – като неолиберализъм, глобализъм и джендър извращения. И да промие мозъците на децата, че който не живее и мисли по новия извратен канон, е гаден, мръсен комунист.

Но защо, драги неолиберали, щом децата вече сами могат да избират какъв пол да бъдат и в коя тоалетна да ходят, защо да нямат право и на обективно написан учебник по история, в който честно да им се обясни, че е имало турско робство, че е имало фашизъм и нацизъм… И че по време на „гадния комунизъм“ България беше на 28-мо място в света, според индекса за човешко развитие на ООН? Защо? 

Сподели

Други от Скандал +